logo_top

Jungpumper

I mere end 90 år har Jungpumper specialiseret sig i fremstilling af højkvalitetspumper, løftesystemer og pumpestationer til bygningsservice, spildevandsteknologi og trykafløb.

Jung har produceret pumper siden 1934, og dengang blev alle pumper fremstillet hos et lille  selskab fra Steinhagen, Tyskland. De lavede pumper til flydende gødning, og senere opnåede de en verdensomspændende berømmelse for deres meget kraftfulde pumper, der er egnet til både stationær og bærbar drift.

Pumpen her flere egenskaber. De mindre pumper fra Jung er lavet til at pumpe blandt andet vand fra flade hustage og små brønde. Jungpumper anvendes også i forbindelse med udgravninger, eller som sikkerhed mod oversvømmelse grundet store mængder regn eller stormflod i kældre og haver. Jungpumper er af højeste kvalitet.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Jungpumper kan du scrolle videre på siden her. Ligeledes er du meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere ved at klikke på knappen, der sender dig til en oversigt over vores ansatte.

jungpumper_U5 Jung pumpe

PDF_hent

U2 KS

Drænpumper fra Jung

Hedtvandspumper fra Jung

Special pumper fra Jung